In de afgelopen maanden zijn bijna alle woningen uit fase 2 verkocht en inmiddels is de bouw daarvan gestart. De komende maanden gaan wij ons samen met  EKZ | Makelaars en Eveleens Makelaars richten op de start verkoop van de volgende fase in Dorpshaven-Zuid.

Startblok D1 en appartementengebouw E

Het volgende deelplan omvat het appartementengebouw Startblok D1 met daarin de bouwnummers 109 t/m 139. Dit complex bestaat, net als de al gerealiseerde gebouwen D2 & D3, voornamelijk uit startersappartementen.

Daarnaast omvat het komende deelplan ook appartementengebouw E (bouwnummers 99 t/m 108) met daarin 3-kamerappartementen met een oppervlakte van circa 70 tot 87 m2(GBO).

 

Planning

Naar verwachting starten wij begin 2017 met de officiële verkoop van deze appartementen. Uiteraard zullen wij u, via de nieuwsbrief en Facebook, op de hoogte brengen zodra de exacte datum van de start verkoop bekend is. U kunt zich inschrijven als geïnteresseerde middels dit formulier.