Gisteren is de verkoop gestart voor het appartementengebouw D1 en E in Dorpshaven-Zuid, vanuit het reeds gerealiseerde gebouw D2. Geïnteresseerden konden hier alvast zien hoe hun toekomstige woning er uit kan komen te zien. Een aantal bewoners waren bereid hun woning aan geïnteresseerden te laten zien en hier is zeer enthousiast op gereageerd. Potentiële kopers vonden het bijzonder prettig om alvast te kunnen zien hoe hun woning er uit zou komen te zien.

Om 17.00 uur heeft wethouder Robert-Jan van Duijn de verkoopmanifestatie geopend door het eerste verkoopboek uit te reiken aan een geïnteresseerde kandidaat koper.
Inschrijven is mogelijk tot maandag 29 mei a.s. 12.00 uur. Hier vindt u de inschrijfformulieren: http://dorpshaven-zuid.nl/inschrijven. Na de sluiting van de inschrijving zal een loting voor de toewijzing worden verricht.
Vanaf heden kun je de informatie ophalen bij Eveleens Makelaars of EKZ |Makelaars.